Om oss

For oss er personlig samarbeid viktigere enn noe annet

Vi er et profileringsfirma som leverer alt av firmagaver, profileringsartikler og reklameartikler i Vestfold og Telemarks-området. Med andre ord alt du kan sette logo på. Vi har 15 års erfaring innen bransjen og er stolt medlem av New Wave Profile - Skandinavias største kjede innenfor profilering.

Vi er opptatt at du som kunde skal stå i fokus slik at vi sammen kan finne profileringsartikler, firmagaver og reklameartikler som passer dine behov, med rask levering og god oppfølging. Verdien av god service står høyt hos oss og sammen med de beste produkter gir vi kvalitet i alle ledd.

Arbeidstøy, t-skjorter, jakker, treningstøy og firmagaver er noe av det vi kan hjelpe deg med i tillegg til reklameartikler som penner, kopper, flasker ? ja alt du kan tenke deg.
En tydelig profil som er opptatt av å være synlig med blant annet logo på arbeidstøy skaper et profesjonelt uttrykk og kan bidra til å øke synligheten blant dine konkurrenter.

Kanskje du skal delta på et sportsarrangement gjennom din bedrift og ønsker treningstøy, t-skjorte, genser og bukse med logo på? Eller du vil finne julegave til dine ansatte? Hva med reklamepenner med logo på til kurs?
Mulighetene er mange og avgjørende for at du skal ha en lett gjenkjennelig profil i et hav av aktører. Arbeidstøy som blant annet t-skjorter med logo viser andre hvem din bedrift er og skaper gjenkjenning hver gang noen ser logoen din gjentagende. Sørg for at din bedrift skiller seg ut med profileringsartikler som er i stil med din merkevare.

Vi har noe for enhver anledning og smak, og leverer raskt de profileringsartiklene du ønsker. Følg oss gjerne på facebook: @vtprofilering og instagram: @vtprofilering for å bli bedre kjent med vårt brede og allsidige sortiment.